SYNERGI udvider sekretariatet og ansætter presserådgiver

SYNERGI opruster den eksterne kommunikation og har ansat Andreas Müller som rådgiver til presse og politisk kommunikation. Den nye rådgiver kommer fra en stilling som pressesekretær i Børne- og Undervisningsministeriet.

SYNERGIs arbejde for et grønnere Danmark med et mere effektivt energiforbrug forstærkes nu med endnu en medarbejder til sekretariatet. Andreas Müller er ansat til at udbrede kendskabet til SYNERGI og organisationens målsætning om, at energieffektivisering skal spille en større rolle i samfundsdebatten.

”Vi har en ambition om at være en stærk stemme for energieffektivisering, som er nøglen til en billigere og hurtigere grøn omstilling i Danmark. Vi har derfor ansat Andreas Müller til at styrke vores eksterne kommunikation og sikre, at energieffektivisering får en mere fremtrædende rolle i mediebilledet. Jeg ser frem til samarbejdet og Andreas’ bidrag til SYNERGIs videre udvikling,” siger Katrine Bjerre M. Eriksen, direktør i SYNERGI.

Andreas Müller er uddannet cand. public fra Syddansk Universitet. Med sig i bagagen har han senest erfaring fra flere ministerier og Christiansborg, som han ser frem til at bringe i spil i arbejdet med at løfte SYNERGIs kommunikation.

”SYNERGI er en relativt ny interesseorganisation med en enormt spændende profil og en mission, som jeg fuldstændig kan identificere mig med. De mange gevinster ved energieffektivisering fylder for mig at se for lidt i mediebilledet i forhold til det massive potentiale – ikke mindst som middel til at nå 70 procent-målsætningen i 2030. Jeg glæder mig derfor til at blive en del af SYNERGI-holdet og være med til at udbrede kendskabet til de mange fordele ved et smartere og mere effektivt energiforbrug,” siger Andreas Müller, der tiltræder i SYNERGI den 1. april.

Kontakt:

Katrine Bjerre M. Eriksen, direktør i SYNERGI

kb@synergiorg.dk / (+45) 2274 7186

www.synergiorg.dk